torstai 22. maaliskuuta 2012

Ratsastustunti!


Hopo<3 oikealta nimeltään Dippy Dawg ;)



Oli ihan paras tunti TIISTAINA! <3 Muutes mä tulin tähän blogiin uudeksi jäseneksi :D Mun nimi on Heini ja käyn joka viikko ratsastamassa Sarin tallilla! Kaikilla oli koulutunti :) Muut videot laitan erikseen :)

Aabra on suosittu welsh-poni, joka rakastaa laukkaa ja hoitamista. Annika on myös Aabra-fani ;))
1 ryhmän tunti. Eli Venla meni Floxylla,joka on pieni welsh-poni. Venlasta laitan videon jonkin ajan päästä :) He harjottelivat kevyttä istuntaa ja laukannostoa.

2 ryhmän tunnilla Annika ratsasti Aabralla, mutta valittettavasti minulla ei ole juurikaan videoa siitä. Tuntilaiset kertailivat oikea oppista kevyttä istuntaa ja myöskin laukannostoja.

3 ryhmän tunti;  Minä sain tunnille New Forest-rotuisen Hopon, joka on todella kiltti ja luotettava, mutta osaa tarvittaessa vähän laiskotella tai kaahailla. Kolmostuntilaiset ovat jo vähän kehittyneempiä ratsastajia, kuin muut, joten tehtävätkin ovat vaativempia. Kolmostunnilla kerrattiin pohkeenväistöjä ja tehtiin laukkatehtäviä.


-Heini (ja muut)

12 kommenttia:

  1. terveeeee!! hienoja videoita ja kirjotuksia:)) hopo on niin kulta<3<3<3 ihana menee kaula kaarella! ps heini oot hyvä ratsastaan:)))

    VastaaPoista
  2. ja ramses viilettää ohi...;) Heini oot hyvä ratsastaan ja söpö hopo ku menee kaula kaarella!! <3<3

    VastaaPoista
  3. Jos on kaula kaarella niin on hyvä tuntuma, eli sinulla on tuossa välillä aina hyvä tuntuma :) Laukassa tuntuma lipsui vähän yms. Mutta kaikilla käy mokia ratsastuksessa joskus. Mutta kädet eivät olleet 90 asteen kulmasssa! huhhuh, keskitythän ensi tunnilla paremmin!? Tosi söpö hevonen mutta ratsastuksessa vähän rakoja. Oisit laittanut siitä pohkeenväistöstäkin videon niin olisin voinut arvostella senkin. :) Tulen varmaan jatkossakin arvostelemaan näissä videoissa olevien henkilöiden ratsastusta, joten laittakaapa tiuhaan tahtiin videoita ettei minulla käy aika pitkäksi! :) Ps. MUISTA KESKITTYÄ ENSI TUNNILLA PAREMMIN! pps. oot ihan hyvä ratsastaja :) -Arvostelija :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos arvostelusta! Yritämme saada mahdollisimman paljon videoita tänne. Mutta yritämme ratsastaa mahdollisimman hyvin :)
      -Venla ja Annika

      Poista
  4. Kuka oikeen oot sinä Arvostelia, laitappas kuule susta tänne video niin :D :00- heini

    VastaaPoista
  5. Heipähei Heini, en laita koska en halua esiintyä netissä, ja olen kyllä todella hyvä ratsastaja vaikka itse sanonkin :)) -Arvostelija :))

    VastaaPoista
  6. miksette kirjota tänne????????+

    VastaaPoista
  7. kukkaan ei jaksa lukia jos ette kirjota miittään! :P K-I-R-J-O-T-T-A-K-A-A!!!:ddd

    VastaaPoista
  8. Tosi hyvä blogi jos ei kirjota ikinä!!!! :///

    VastaaPoista
  9. Ihana video! Ratsastit tosi hyvin Hopolla, se on niin ihana =)

    VastaaPoista