keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Amira 19.2.2015

Moooro!

Amiran tunti oli viimeviikolla ja postaan siitä vasta nyt :D
Mutta ensin ilmottelen vähän, nimittäin tällä viikolla on tunti, mutta ens viikko on meillä hiihtoloma ja sillon ei ole tuntia. :(

Me harjoiteltiin viime tunnilla aika paljon taivutuksia ja vähän kevytistuntaa ja laukannostoja. Tunti oli vähän erilainen koska tehtävät tehtiin pääty-ympyrällä ja porukka oli jaettu kahteen osaan. Amira taipui käynnissä ihan kivasti, mutta ravissa se jotenkin juoksi alta pois joten jouduin oikeasti tekemään töitä että Amira taipuisi ja rentoutuisi jotenkin. Kyllä se siitä alko taipumaan ja noustiin kevyeeseenistuntaan(kirjotetaanko se tuollai? :D) ja sillon Amira "huokaisi" eli rauhoittui ja ravasi ihanan rauhallisesti muttei kuitenkaan laiskasti. Sitten mentiin toiseen päätyyn ratsastamaan itsenäisesti, koska oli toisen ryhmän vuoro olla opetuksessa.
Taivuttelin sekä ravissa että käynnissä ja Amira rentoutui vähän, mutta vähän tahmeasti se kuitenkin liikkui :D
Laukkaaminen aloitettiin taas pääty-ympyrällä(opetuksessa) käynnistä suoraan laukkaan jolloin oli tarkoitus taivuttaa hevosen päätä ja hevosen oli tarkoitus "hypähtää" laukkaan.
Amiralle taivutus laukannostossa oli aluksi vähän hankalaa, mutta selvittiin siitäkin ja laukan aikana hyvin tapui ja meni rauhallista laukkaa.
Minä ja Amira varmaan kaksi vuotta sitten kesällä :Ddd

Tuon hirveän storyn jälkeen toivotan kaikille hyvää hiihtolomaa vaan! Saatan postata sillon jotain :)

-Annika-

2 kommenttia:

  1. Vähän siistiä ku bloggaat vielä! :)) tee ens kerralla myday torstaista:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä myöntää että on kyllä tosi vähän aikaa nykyään blogille, mutta enköhän ehdi postaaman edes viikonloppuisin :D Hyvä idea, voisin tehdäkin :)

      Poista