perjantai 9. elokuuta 2013

Prinssi♥

Lempihevoseni Prinssi oli lähtenyt tallilta, en tiedä miksi, mutta ajattelin nyt tehdä erikoispostauksen Prinssistä. Olisin laittanut videon tähän väliin, mutta se ei suostunut menemään.

Laatu ei ole parhaimmillaan :(
Prinssi oli kiltti ja rauhallinen, tosin karsinassa se ei aina ollut parhaimmillaan (joskus puri tai potki) mutta ratsastaessa erittäin opettava. Prinssi oli myös tosi laiska, joten sai ratsastaa paljon että sai sen kulkemaan reippaasti ja nätisti.


Aloittelijoille Prinssi oli tosi kultainen, se ei tehnyt mitään yllätyksiä kenellekään.
Eräs ainutlaatuinen kerta, kun minulla tippui laukasta raippa, Sari antoi sen minulle ja nostin laukan. Siitäpäs Prinssi sai sätkyn ja otti kunnon loikan vauhdilla eteenpäin, oli onni etten pudonnut ja nauran vieläkin tapahtuneelle :D En ole vieläkään nähnyt ensimmäistäkään ratsastajaa joka olisi tippunut Prinssiltä.


Aina tunnilla odotin eniten laukkaamista, se oli Prinssillä niin tasaista(hmm, johtuisikohan siitä että se meni niin laiskasti? :D) ja koska sitä oli laukassa niin helppo hallita. Prinssillä oli joskin huono maine tallien keskuudessa koska sitä piti väistellä jos sitä talutti. Itse en siitä välttänyt, mutta tykkäsin paljon hevosesta vaikka se ei aina näyttänyt hyvää puoltaan! <3

♥ I will miss you ♥

-Annika-

10 kommenttia: