keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Supernelli♥

Moikka vaan!

Viime tunnista on jo aikaa, mutta ei ole myöhäistä kirjoittaa siitä.

Näin alkuun voin sanoa että tunti meni paremmin kuin pitkiiin aikoihin! :) Oli ihanaa päästä pitkästä aikaa Nellillä ratsastamaan. Tunnin aiheena oli pohkeenväistöt mitä ollaan jo harjoteltu monta kertaa(Sarilla ja Ankkurilahdessa).
Alkuverryttelyn aikana Nelli kyttäsi maneesin nurkkia eikä suostunut menemään sinne. Heidi sanoi että hevonen(tässä tapauksessa poni) kannattaa ratsastaa pelottavaa kohdetta lapa edellä, ei suoraan. Hevonen ei näe suoraan eteenpäin.
Jo tässä vaiheessa mun oli oikeastaan pakko ratsastaa Nelliä taivuttaen ja rehellisesti pohkeella. Muutaman kerran jälkeen Nelli menikin päätyihin, mutta välillä silti hypähteli ja kerran otti lähötkin... :D

Pohkeenväistöt tehtiin siksak muodossa. Ensin suoraan ja sitten Kartion jälkeen oikealle väistöä, toisen kartion jälkeen väistöä vasemmalle kolmannelle kartiolle jne.

Eiköhän tuosta selviä mitä tarkotan. Nelli väisti ihan sairaan hyvin ja suoraan. Kerranki tajusin mitä niillä ristikkäisillä avuilla tarkotetaan. Hevoset kylläkin väsyivät koska piti astua niin voimakkaasti ristiin. Tehtiin tämä tehtävä siis ilman jalustimia.
Laukattiin sitten pääty-ympyrällä laukkaa, mutta Nellillä oli hankalaa nostaa koska se on Heidin mukaan aika etupainoinen. Sain kuitenkin nostettua työllä laukan, aikani sähellettyä :D Loppuraveilla kevensin ilman jalustimia ja se kuulosti aluksi fysiikan lakien rikkomiselta, mutta hyvin se onnistu :)

Kerrankin tuli aivan mahtava tunne tunnin jälkeen vaikka nyt laukka ei mennyt ihan kuin odotin. Pahoittelut, videoa eikä kuvia ole, mutta voin yrittää puhelimella laittaa Nellistä kuvaa tähän.

Jouluaattoa odottaen, näkemiin! :)

-Annika-

p.s. Jouluaiheinen postaus on vielä suunnitteluvaiheessa, mutta se on tulossa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti